Contact: +31 23 5571871

0
 0,00

24/7 all-in Servicepakket

Uw nieuwe AED met een 24/7 all-in Servicepakket

Bij AEDCenter bieden wij u bij uw nieuwe AED een uitzonderlijk 24/7 all-in Servicepakket aan, volledig in lijn met de STK-richtlijnen, om ervoor te zorgen dat uw AED altijd klaar is voor gebruik. Ons pakket, aangeboden tegen een ongeëvenaarde prijs van slechts

€169,- per jaar

Heeft u al een AED?

Bent u in het bezit van een oudere AED en wilt u deze nieuw leven inblazen? AEDCenter staat voor u klaar met ons ongeëvenaarde 24/7 all-in Servicepakket. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw apparaat altijd klaar is voor gebruik, wanneer elke seconde telt. Door te kiezen voor ons servicepakket, bent u verzekerd van een AED die niet alleen functioneel, maar ook betrouwbaar is, ongeacht het merk of model.

Wij begrijpen het belang van een goed werkende AED en de cruciale rol die het speelt in het redden van levens. Daarom bieden we niet alleen regulier onderhoud, maar zorgen we ook voor updates, batterij- en elektroden vervanging, en algehele technische ondersteuning.
Laat ons uw AED beoordelen en profiteer van onze expertise om de betrouwbaarheid en bereikbaarheid van uw apparaat te garanderen.

Disclaimer over de prijsstelling

Onze aantrekkelijke prijsstelling voor het 24/7 all-in Servicepakket geldt voor nieuwe AED’s aangeschaft via AEDCenter, alsook voor bestaande AED’s die reeds door ons geïnspecteerd en in goede staat bevonden zijn. Voor AED’s die niet onder deze criteria vallen en nog niet door ons zijn beoordeeld, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Dit is om te verzekeren dat uw AED volledig wordt geoptimaliseerd voor dienstname binnen ons servicepakket.

Samen maken we Nederland veiliger

Door samen te werken met AEDCenter, draagt u bij aan een veiliger Nederland waar in elke noodsituatie snel en effectief gehandeld kan worden. Uw keuze voor ons servicepakket toont aan dat u waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Sluit u vandaag nog bij ons aan, want samen zorgen we ervoor dat elke AED in Nederland klaar is om levens te redden.

Professioneel onderhoud elke 24 maanden

Vervanging van essentiële onderdelen

Software updates en e-mail monitoring

Extra veiligheid en ondersteuning

Nazorg en ondersteuning na inzet

Transparantie en kwaliteitsborging

Vergelijking met de markt

In vergelijking met andere aanbieders, die vaak meer dan €250,- per jaar vragen voor vergelijkbare diensten, biedt AEDCenter een veelomvattender en voordeliger oplossing. Ons pakket garandeert topkwaliteit service en biedt tegelijkertijd een ongekend voordelige prijs in de Nederlandse markt.

Kies voor het 24/7 all-in servicepakket van AEDCenter, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid voorop staan. Wij zorgen ervoor dat uw AED altijd klaarstaat om levens te redden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details.

0