Contact: +31 23 5571871

0
 0,00

BHV opleidingen en trainingen

AEDCenter verzorgt trainingen voor BHV'ers

Bij AEDCenter zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige BHV trainingen en opleidingen voor een breed scala aan doelgroepen. Onze aanpak is erop gericht om de cursussen direct bij u op locatie te verzorgen. Dit stelt ons in staat om de trainingen volledig af te stemmen op de unieke situaties die zich in uw specifieke bedrijfsomgeving kunnen voordoen.

BHV Training - man blust vuur met brandblusser

Onze instructeurs

Alle instructeurs van AEDCenter zijn officieel erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad en hebben ruime ervaring, vaak met een achtergrond als ambulancemedewerker of brandweerpersoneel. Voor de onderdelen ‘Eerste Hulp’ werken we samen met onze partner, First Aid International, om u de best mogelijke training te bieden.

Certificering

Na afloop van onze BHV Cursussen ondergaan de deelnemers een examen waarin alle opgedane kennis en vaardigheden worden getoetst. Geslaagde cursisten ontvangen een certificaat en een BHV-pas, welke erkend is voor de duur van één jaar.

Wat kun je na de BHV training?

Trainingsaanbod en opleidingen

Bij AEDCenter zetten we ons in om uw medewerkers niet alleen te trainen maar ook te certificeren in levensreddende vaardigheden met de focus op kwaliteit en praktische toepasbaarheid. Ontdek de mogelijkheden en hoe onze BHV Trainingen en Opleidingen van essentieel belang kunnen zijn voor de veiligheid binnen uw bedrijf.

BHV Basis cursus

Voor iedereen zonder opleiding of met een verlopen certificaat.

BHV Herhaal cursus

Voor iedereen met een geldig certificaat (ook van andere opleiders).

BSL-reanimatie cursus

Voor iedereen die goed wil leren reanimeren.

Inschrijving en deelname

Wij raden u aan om de BHV opleidingen op uw bedrijfslocatie te organiseren voor de meest effectieve leerervaring. U heeft echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een open inschrijving.

0