Contact: +31 23 5571871

0
 0,00

Over AEDCenter

Wij zijn AEDCenter, uw partner in hartveiligheid.

Bij AEDCenter, voorheen bekend als Cardiaid Benelux, zetten wij ons al ruim 10 jaar met hart en ziel in om het aantal inzetbare AED’s in Nederland te vergroten. Onze reis begon met een duidelijke missie: Levens redden door het aanbieden van geavanceerde Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) en bijbehorende diensten.

Wij zijn trots op onze ontwikkeling tot een cruciale speler in de markt van levensreddende apparatuur, en met onze naamsverandering op 1 januari 2024 hebben we een nieuwe fase van onze groei ingeluid.

Wij begrijpen het belang van snelle, betrouwbare en toegankelijke hulp in noodsituaties. Daarom hebben wij ons assortiment AED-oplossingen voortdurend uitgebreid om aan de behoeften van verschillende sectoren en gebruikersgroepen te voldoen. Onze AED’s, bekend om hun gebruiksgemak en geavanceerde functies zoals meertalige spraakbegeleiding en snelle schoktoediening, zijn ontworpen om in kritieke momenten het verschil te maken.

Een sleutel tot ons succes is onze focus op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook het bieden van uitgebreide ondersteuning en training. Dit zorgt ervoor dat gebruikers effectief kunnen reageren in geval van een hartstilstand. Van de installatie en het onderhoud van AED’s tot aan de training en certificering van individuen en organisaties. Wij zorgen voor alles.

Om ons aanbod van onderhouden huur AED’s te versterken en zo het aantal inzetbare AED’s te vergroten, hebben wij met een klein, maar deskundig team gekozen voor een strategische samenwerking met marktpartijen. Deze partners zijn door onze eigen mensen getraind in de specifieke onderhoudswerkzaamheden, waardoor wij onze diensten op schaal kunnen aanbieden zonder in te boeten op de kwaliteit.

Als boegbeeld in de AED-industrie tonen wij hoe AED -verkoop en verhuur- succesvol kunnen worden neergezet. Wij zijn vastberaden om met onze innovatieve aanpak en onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid de veiligheid in Nederland verder te vergroten. Door bewustzijn te creëren over het belang van toegankelijke en functionele AED’s en door actief betrokken te zijn bij relevante campagnes en initiatieven, blijven wij ons inzetten voor een hartveiliger Nederland.

Wij zijn AEDCenter, uw partner in hartveiligheid.
Samen maken we Nederland veiliger, elke AED, elke training en elk onderhoudscontract op een keer.

AEDCenter logo
Treesforall banner

AEDCenter plant bomen

Bij AEDCenter geloven we dat elke stap naar een groenere planeet telt. Daarom hebben we ons duurzaamheidsinitiatief gelanceerd via Trees4All.nl: voor elke verkochte of AED in abonnementsvorm met met servicecontract  planten wij een aantal bomen.

Dit doen we om de noodzakelijke groei van bossen wereldwijd te ondersteunen en bij te dragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden voor iedereen. Bomen zijn van vitaal belang voor het leven op aarde, en door bij te dragen aan hun groei, dragen we bij aan een leefbaardere planeet.

Customer Service medewerker Laurens

Dit zeggen onze klanten over AEDCenter

Jan Willem van Ingen
Jan Willem van Ingen
Zaandam
Lees verder
Altijd snelle service van AEDCenter. Doen wat ze zeggen, kwalitatieve producten, en Tim die het onderhoud regelt is altijd behulpzaam en deskundig.
Bella Nannen
Bella Nannen
Zwolle
Lees verder
AEDCenter biedt uitstekende service. Een tevreden klant hier!
Pieter Snel
Pieter Snel
Alkmaar
Lees verder
Als EHBO-coördinator vertrouw ik op AEDCenter. Ik waardeer de persoonlijke touch en ook het deskundig onderhoud.
0