Contact: +31 85 500 2375

0
 0,00
AED abonnement
About Author

Een AED abonnement: goedkoop + totaal ontzorgd

Elk jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen in Nederland een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Een snelle actie met een AED kan leven redden. Ons AED abonnement zorgt dat uw AED altijd klaarstaat. AEDCenter biedt een breed assortiment AED’s en accessoires. Dit combineren we met onze servicecontracten voor uw gemak.

Als AED leverancier weten we hoe belangrijk een werkende AED is bij noodgevallen. Met ons onderhoudscontract weet u zeker dat uw AED altijd gebruiksklaar is. Maakt u zich zorgen over de kosten of het huren van een AED? Wij helpen graag met gratis informatiemateriaal bij uw bestelling. Dit doen we CO2-neutraal, omdat we om uw veiligheid en het milieu geven.

Belangrijke Inzichten

  • Het belang van een betrouwbaar AED abonnement voor snelle noodsituaties.
  • Ons uitgebreide assortiment aan AED’s en bijbehorende diensten die aan uw eisen voldoen.
  • Gratis informatiemateriaal bij bestelling, met een accent op gebruiksgemak en educatie.
  • De ondersteuning aan de Hartstichting en onze inzet voor jaarlijkse AED keuringen.
  • CO2-neutraal verzonden producten en diensten als deel van onze inzet voor het milieu.
  • Directe toegang tot onze klantenservice voor persoonlijke ondersteuning en advies.

Wat is een AED abonnement?

Als AED aanbieder vertellen wij graag over het AED abonnement. Het zorgt dat u zeker weet dat uw apparatuur werkt. Experts doen periodiek onderhoud en inspecties. Zo is uw AED altijd klaar voor gebruik.

In ons AED onderhoudscontract zitten testen, vervanging van onderdelen en updates. Dit houdt uw AED betrouwbaar en efficiënt. Ook is AED huren mogelijk. Dit is flexibel en bespaart kosten.

Onze AED service biedt meer dan onderhoud. U krijgt advies, antwoorden op vragen en demo’s. Dit helpt gebruikers om de AED goed te gebruiken in noodsituaties. Klanten kunnen rekenen op duidelijke communicatie en snelle hulp.

AED dienstverlening

  • Periodieke inspectie en onderhoud.
  • Deskundige AED support.
  • Service op maat.
  • Mogelijkheid tot huren van AED apparatuur.

U kunt kiezen uit verschillende AED-modellen en extra’s zoals kasten. Dit maakt het makkelijk om de juiste AED te kiezen. Betalen gaat veilig via Ideal. We maken de ervaring zo makkelijk mogelijk.

Met een AED abonnement hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt zich richten op hulp bieden bij een hartstilstand.

Voordelen van een AED Abonnement in Nederland

Een automatische externe defibrillator abonnement bij AEDCenter maakt veiligheid makkelijker. Het zorgt voor minder zorgen. Met ons servicepakket hoeft u zich niet druk te maken over uw AED. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke taken.

Minder Zorgen en Volledige Vrijheid

Met een abonnement bij AEDCenter kiest u voor gemak.

Altijd een gebruiksklare automatische externe defibrillator

Wij houden uw automatische externe defibrillator altijd klaar voor gebruik. Regelmatige controles en om de twee jaar nieuwe onderdelen verzekeren dit. AED service is onze top prioriteit.

Kostenbesparing en Flexibiliteit

In vergelijking met andere AED leveranciers, biedt AEDCenter meer voordelen. Onze kosten zijn laag, al vanaf €27 per maand voor een ViVest PowerBeat X1 AED. Dit maakt het makkelijker voor alle organisaties. Grote en kleine organisaties kunnen zo betrouwbaar hun AED beheren tegen lage AED kosten.

FAQ

Wat houdt een AED abonnement precies in?

Bij een AED abonnement krijgt u een automatische externe defibrillator thuis. U betaalt een vaste prijs per maand. We zorgen ook voor onderhoud, zodat de AED altijd klaar is om te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van een AED abonnement ten opzichte van het kopen van een AED?

Een abonnement neemt zorgen over onderhoud weg. Het is vaak voordeliger dan een AED kopen. Kosten voor onderhoud en nieuwe onderdelen zijn al inbegrepen.

Hoeveel kost een AED abonnement gemiddeld?

De prijs van een abonnement kan verschillen. Bij Pulse4all kost het €29,95 per maand. Dit is meestal goedkoper dan kopen bij andere aanbieders.

Is een AED abonnement flexibel opzegbaar?

Ja, bij Pulse4all kunt u het abonnement makkelijk stopzetten. Er is een minimale looptijd van 3 maanden. Daarna kunt u elk moment opzeggen.

Wordt er ook training aangeboden in combinatie met een AED abonnement?

Ja, sommige aanbieders geven instructiemateriaal bij aankoop van een AED. U kunt ook extra trainingen volgen om beter te worden in het gebruik van de AED.

Voldoet een AED onder een abonnement aan de jaarlijkse keuringseisen?

Absoluut, met een abonnement voldoet uw AED aan alle eisen. We vervangen ook tijdig onderdelen om de AED betrouwbaar te houden.

Zijn er extra kosten verbonden aan het onderhoud van de AED?

Nee, alle kosten voor onderhoud en vervanging zijn inbegrepen bij uw abonnement. Dit voorkomt verrassingen met extra uitgaven.

Facebook
Twitter
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Article

AED locatie

De ideale plek voor de AED

Als het gaat om het redden van levens, dan is de AED locatie van onmiskenbare waarde. Stelt u zich voor, iemand in uw omgeving krijgt

AED training

Het belang van een reanimatietraining

In een wereld waar onvoorziene situaties dagelijkse realiteit zijn, begrijpt u het belang van adequaat reageren bij een hartstilstand. Daarom is kennis over een AED

Hartstilsstand ViVest AED reanimatie

Waarom is Hartslagnu zo belangrijk?

Hebt u zich ooit afgevraagd hoe u een leven kunt redden in geval van een hartstilstand? Hartslagnu is hierop het antwoord. Dit veelzijdige alarmeringsnetwerk speelt

0