Contact: +31 23 5571871

0
 0,00

Welke AED kopen?

Overzicht van onze AED's, gesorteerd op prijs

Welke AED is voor u het meest geschikt?

Onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen de perfecte AED te kiezen.

Waarom een AED kopen?

Een AED binnen handbereik hebben kan cruciaal zijn in de minuten na een hartstilstand. Elk jaar worden vele levens gered dankzij de snelle inzet van deze apparaten. Thuis, op het werk, of in de publieke ruimte, een AED kopen zorgt voor een veilig gevoel.

AED/Defibrillator kopen: waar moet je op letten?

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Zorg ervoor dat je AED’s kiest van betrouwbare merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid.
  • Gemakkelijke gebruik: Een AED moet gebruiksvriendelijk zijn, zodat iedereen, zelfs zonder medische achtergrond, het kan gebruiken in een noodsituatie.
  • Onderhoud en service: Kies voor een AED met goede serviceopties. Ons 24/7 all-in servicepakket garandeert dat jouw AED altijd klaar is voor gebruik.

AED kosten: een investering in levens

De kosten van een AED zijn misschien wel het overwegen waard als het gaat om de veiligheid van jezelf en je omgeving. Denk niet alleen aan de aanschafprijs, maar ook aan de potentiële levens die het kan redden.

AED kopen voor thuis

Een AED voor thuis kopen? Wij bieden hoogwaardige AED’s die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de huiselijke omgeving. Eenvoudig te bedienen en effectief, onze AED’s zijn een must-have voor elk huishouden.

AED huren: flexibiliteit en zekerheid

Niet zeker of je direct wilt kopen? Overweeg dan onze flexibele huuropties. Met een abonnement heb je altijd een goed onderhouden AED bij de hand, inclusief ons 24/7 servicepakket.

Onze AED’s

Ontdek ons uitgebreide assortiment van AED’s. Van basismodellen tot geavanceerde apparaten met extra functies. Elk model komt met de mogelijkheid om te kopen of te huren, afhankelijk van je behoeften.

Koop of huur jouw AED vandaag!

Koop een AED hier – klik op de link om onze collectie te bekijken en de beste AED voor jouw situatie te vinden. Wees voorbereid en zorg dat je alles in huis hebt om levens te redden.

Klantverhalen: levens gered door AED’s

Lees inspirerende verhalen van individuen die dankzij de snelle inzet van een AED een tweede kans op leven kregen. Deze getuigenissen benadrukken het belang van toegankelijkheid en training, en inspireren anderen om te investeren in deze essentiële apparaten.

Het belang van AED’s op specifieke locaties

Scholen en onderwijsinstellingen: Scholen zijn een cruciale omgeving voor AED’s, aangezien grote groepen mensen samenkomen. Het beschikbaar hebben van een AED kan de overlevingskansen van studenten en personeel aanzienlijk vergroten bij een hartstilstand. Sportfaciliteiten en clubs: Intense fysieke activiteit kan het risico op hartstilstanden verhogen. Het beschikbaar hebben van AED’s in sportfaciliteiten kan levensreddend zijn, vooral in sporten met een hoge intensiteit.

Conclusie

Een AED kopen of huren is een belangrijke stap in het verhogen van de veiligheid. Of je nu kiest voor een losse aankoop of de flexibiliteit van een huur, ons team staat klaar om je te ondersteunen met een 24/7 servicepakket. Kies vandaag nog voor veiligheid.

FAQ

De kosten variëren afhankelijk van het model en de serviceopties, maar de investering is klein vergeleken met de waarde van een mensenleven.

Ja, onze AED’s zijn ontworpen voor gebruik door iedereen, met eenvoudige instructies die je door het proces leiden.

Met ons 24/7 all-in servicepakket hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Wij zorgen voor alles.

Een AED analyseert het hartritme en geeft indien nodig een elektrische schok om het hart te helpen weer een normaal ritme te krijgen.

Ons team staat 24/7 klaar om je te ondersteunen met technische vragen of bijstand.

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) en een defibrillator verwijzen naar hetzelfde type apparaat dat een elektrische schok toedient aan het hart om een normaal ritme te herstellen bij een hartstilstand.

De verschillen zijn:

  • Automatische Externe Defibrillator (AED): Bedoeld voor publiek gebruik, met eenvoudige instructies en automatische analyse van het hartritme om te bepalen of een schok nodig is.
  • Handmatige defibrillator: Gebruikt door medische professionals, biedt aanpasbare controle over schokken en kan een ECG lezen. Vereist medische training.
    AED’s zijn ontworpen voor niet-getrainde gebruikers, terwijl handmatige defibrillatoren voor professionals zijn.
0